Arzatoare mixte Weishaupt WGL

Arzatoare mixte Weishaupt WGL 30-C, WGL 40-A

Gama WGL de arzatoare mixte cuprinde urmatoarele modele:

  1. WGL 30/1-C ZM 70-340 kW
  2. WGL 40/1-C ZM 125-550 kW

WGL este un arzator mixt compact, complet automat, cu functionare pe gaze si motorina.

Arzator dual Weishaupt WGL 40-A
Arzator mixt WGL40-A

 

Construcție compactă

Prin modul constructiv compact, arzătoarele Weishaupt WG din toate clasele de putere pot fi montate cu ușurință și rapid de către o singură persoană. Necesarul de personal și
timp pentru punerea în funcțiune este redus la minimum.

Carcasă protejată fonic

Ventilatorul montat axial aspiră aerul printr-o carcasă specială protejată fonic. Funcționarea arzătorului este astfel foarte silențioasă.

Aprindere electronică

Transformatorul digital de aprindere W-ZG01 montat pe toate arzătoarele Weishaupt din seria W iese în evidență printr-o înaltă fiabilitate și un consum redus de curent electric.

Controlul etanșeitatii ca dotare de serie, prin automatele de ardere
W-FM 24

Pentru controlul etanșeității se utilizează doar un presostat, montat de regulă numai pentru supravegherea presiunii minime a gazului. Controlul etanșeității se face astfel fără componente și costuri suplimentare.

Controlul digital al arderii

Arzătoarele Weishaupt din seria W sunt dotate de serie cu management digital al arderii. Toate funcțiile arzătorului sunt comandate și controlate de către microprocesoare performante.
Consecințe: arzătoarele Weishaupt W sunt confortabile, precise și sigure.
Managementul digital al arderii permite comunicarea cu alte sisteme, prin portul eBUS încorporat. Personalul de specialitate poate pe această cale să supravegheze secvența de operare și să efectueze diagnoze.

Clapeta aer poziționată electronic

Clapeta pentru aer este poziționată electronic și se închide complet atunci când arzătorul este oprit, evitând astfel pierderi de căldură prin răcirea prematură a focarului.

Poziție de service și revizie

Prin intermediul unui sistem special de susținere, arzătorul poate fi rabatat în poziția de revizie și service. Toate lucrările la sistemul de amestecare și la ventilator pot fi astfel
efectuate rapid și comod.

Platformă tehnică unitară

Modul tehnic unitar în care au fost concepute arzătoarele din seria W ușurează emiterea comenzilor și reduce stocul de piese de schimb.

Diagnoză prin laptop

Pentru diagnoză și analiza datelor transmise de microprocesor stau la dispoziție pachete de programe soft specializate. Optimizarea funcționării și analiza avariilor pot avea loc confortabil, prin laptop.

arzator mixt weishaupt wgl 30-c
WGL30-C
Pompa de motorina decuplata

Pompa de combustibil este antrenata de catre un motor separat si este decuplata la functionarea pe gaze. Aceasta protejeaza pompa si economiseste energia.

Comutare functionare gaze / motorina

Prin intermediul unui comutator se poate alege modul de functionare pentru arzatorul mixt Weishaupt WGL: functionare pe gaze sau functionare pe combustibil lichid tip M (motorina). Comutarea poate fi facuta chiar si in timpul functionarii si exista posibilitatea unei comutari comandate de la distanta.

domeniu-functionare-WGL30-WGL40
Diagrama alegere arzatoare Weishaupt WGL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *