WG10-WG40 Weishaupt

Arzatoare gaze WG10 .. WG40

Arzătoare pe gaz Weishaupt WG10 … WG40 (12,5 – 550 kW)

Fiabil, economic și cu un raport foarte bun preț-calitate: succesul milioanelor de arzătoare compacte Weishaupt este rezultatul orientării fără echivoc către calitate și client.
Calitatea binecunoscută a produselor Weishaupt este asigurată prin cele mai moderne metode de producție și controlul final foarte minuțios al tuturor produselor.

Imaginea oferită după demontarea capacului de protecție convinge de la prima privire: toate componentele arzatoarelor compacte din gama WG sunt ordonate ergonomic, conexiunile electrice sunt clare și inconfundabile, si drept urmare accesul este facil la toate componentele în vederea efectuării lucrărilor de revizie și service.
Tehnica oferită creează încredere, fiind tipică produselor Weishaupt.

arzatoare weishaupt WG10, WG20, WG30, WG40
Arzatoare Weishaupt WG
Construcție compactă

Prin modul constructiv compact, arzătoarele Weishaupt WG din toate clasele de putere pot fi montate cu ușurință și rapid de către o singură persoană. Necesarul de personal și
timp pentru punerea în funcțiune este redus la minimum.

Emisii reduse de noxe, LowNOx

Toate arzătoarele Weishaupt WG sunt în execuție LowNOx. Mulțumită unui principiu special de amestecare gaz-aer se obține o recirculare internă puternică a gazelor de ardere. Acest sistem permite obținerea unor emisii de noxe extrem de reduse.

Carcasă protejată fonic

Ventilatorul montat axial aspiră aerul printr-o carcasă specială protejată fonic. Funcționarea arzătorului este astfel foarte silențioasă.

arzator gaze WG in 2 trepte sau modulant
arzator gaze WG in 2 trepte sau modulant
Interval de putere larg

Domeniul de putere total între 12,5 și 550 kW permite compatibilizarea individuală cu cele mai variate modelemde cazane.

Aprindere electronică

Transformatorul digital de aprindere W-ZG 01 montat pe toate arzătoarele Weishaupt din seria W iese în evidență printr-o înaltă fiabilitate și un consum redus de curent electric.

Controlul etanșeitatii ca dotare de serie, prin automatele de ardere
W-FM 10 și W-FM 20

Pentru controlul etanșeității se utilizează doar un presostat, montat de regulă numai pentru supravegherea presiunii minime a gazului. Controlul etanșeității se face astfel fără componente și costuri suplimentare.

Controlul digital al arderii

Arzătoarele Weishaupt din seria W sunt dotate de serie cu management digital al arderii. Toate funcțiile arzătorului sunt comandate și controlate de către microprocesoare performante.
Consecințe: arzătoarele Weishaupt W sunt confortabile, precise și sigure.
Managementul digital al arderii permite comunicarea cu alte sisteme, prin portul eBUS încorporat. Personalul de specialitate poate pe această cale să supravegheze secvența de operare și să efectueze diagnoze.

Clapeta aer poziționată electronic

Clapeta pentru aer este poziționată electronic și se închide complet atunci când arzătorul este oprit, evitând astfel pierderi de căldură prin răcirea prematură a focarului.

Poziție de service și revizie

Prin intermediul unui sistem special de susținere, arzătorul poate fi rabatat în poziția de revizie și service. Toate lucrările la sistemul de amestecare și la ventilator pot fi astfel
efectuate rapid și comod.

Platformă tehnică unitară

Modul tehnic unitar în care au fost concepute arzătoarele din seria W ușurează emiterea comenzilor și reduce stocul de piese de schimb.

Diagnoză prin laptop

Pentru diagnoză și analiza datelor transmise de microprocesor stau la dispoziție pachete de programe soft specializate. Optimizarea funcționării și analiza avariilor pot avea loc confortabil, prin laptop.

Weishaupt WG40
WG40 motor turatie variabila
Motor cu turație variabilă (WG30 și WG40)

În timp ce la arzătoarele uzuale motorul lucrează continuu cu o turație constantă a motorului, sistemul cu turație variabilă permite reducerea turației odată cu scăderea puterii arzătorului. Comanda turației variabile este preluată de către automatul de ardere. Un echipament separat de supraveghere a turației nu este necesar, deoarece sistemul de păstrare electronică a raportului gaz-aer se autosupraveghează.
Avantajul major al turației variabile este consumul redus de curent și scăderea semnificativă a nivelului de zgomot când arzătorul funcționează la sarcină parțială.
Avantajul practic constă în special în reducerea nivelului de zgomot. Atunci când arzătorul funcționează la 50% din sarcina nominală, nivelul de zgomot se poate reduce cu 10 dB, ceea ce înseamnă o înjumătățire a emisiilor fonice.

Prezentare generală a modelelor de arzatoare Weishaupt WG:
WG10
 • WG10 N/0-D ZM-LN 2 trepte progresive sau modulant 1/2˝; 12,5 – 50 kW
 • WG10 N/1-D LN 1 treaptă cu reglaj manual 3/4˝ 40 – 110 kW
 • WG10 N/1-D Z-LN 1 sau 2 trepte 3/4˝ 25 – 110 kW
 • WG10 N/1-D ZM-LN 2 trepte progresive sau modulant 3/4˝ 25 – 110 kW
WG20
 • WG20 N/1-C LN 1 treaptă cu reglaj manual 1˝; 80 – 200 kW
 • WG20 N/1-C Z-LN 1 sau 2 trepte 1˝; 35 – 200 kW
 • WG20 N/1-C ZM-LN 2 trepte progresive sau modulant 1˝; 35 – 200 kW
 • WG20 N/1-C LN 1 treaptă cu reglaj manual 1˝;  80 – 200 kW
 • WG20 N/1-C Z-LN 1 sau 2 trepte 1˝; 35 – 200 kW
 • WG20 N/1-C ZM-LN 2 trepte progresive sau modulant 1˝; 35 – 200 kW
WG30
 • WG30N/1-C ZM-LN 2 trepte progresive 3/4˝ 40 – 350 kW sau modulant 1˝, 1 1/2˝
WG40
 • WG 40N/1-A ZM-LN 2 trepte progresive 3/4˝ 55 – 550 kW sau modulant 1˝, 1 1/2˝, 2˝, DN65, DN80

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *